elementtiaita

Kestävät elementtiaidat 

MT- Aita Oy tarjoaa elementtiaitaratkaisujen asentamispalveluja erityisesti taloyhtiöille, teollisuuslaitoksille ja julkisen puolen rakentamisprojekteissa. Asennamme elementtiaitoja myös kotitalouksille.

 

Teräselementtiaita on kestävä ja pitkäikäinen aitaratkaisu. Se ei vaadi huoltamista ja se sopii erinomaisesti kaikenlaisiin ympäristöihin ja keliolosuhteisiin.

 

Elementtiaita rakentuu ominaisuuksiltaan lujista verkkoelementeistä ja tolpparakenteista. Aitaelementit koostuvat ristikkäin hitsatuista ja kylmävedetyistä teräslangoista. Elementit ovat joko kaksi- tai kolmilankaisia teräslankoja. Tehdasvalmisteisina ne ovat valmiiksi jauhemaalattuja ja kuumasinkittyjä.

 

MT- Aidat asentaa elementtiaitoja muun muassa koirapuistoihin, leikkipuistoihin, taloyhtiöille ja teollisuuden käyttöön. Elementtiaidan korkeus voi olla 80 cm - 2,4 m. Väreinä ovat graniitin harmaa sekä vihreä.

Pyydä tarjous

Puuaidat

Puuaita rajaa tontin tyylikkäästi ja toimii oivallisena näkösuojana. Asennamme omia puuaitamallejamme, joista voit valita maalatun tai kyllästetyn vaihtoehdon. Aidat valmistetaan kestopuusta, joka antaa arvokkaan vaikutelman kiinteistölle. Puuaita on kaunis ja kestävä vaihtoehto kotiin.

Pyydä tarjous puuaita puuaita puuaita