verkkoaita

VERKKOAIDAT JA PANSSARIVERKKOAIDAT

MT-Aita Oy asentaa myös verkko- ja panssariverkkoaitoja. Verkkoaita on helppo ja nopea tapa rajata esimerkiksi omakotitalon tai teollisuuskiinteistön tontti. Verkkoaita on pitkäikäinen aitaratkaisu ja rakenneominaisuuksiltaan se soveltuu hyvin pohjoisiin olosuhteisiimme. Se kestää säävaihtelut ja routaisen maan rasituksen.

Verkkoaidat

Verkkoaitoja käytetään usein suoja-aitoina. Se sopii esimerkiksi riistaverkkoaidaksi ja toimii erinomaisesti kalliolouhosten suoja-aitana. Aidan tolpat ovat yleensä painekyllästettyä puuta. Toppien kiinnitykseen käytetään betonia tai se kiinnitetään kallioon.  Aitamateriaali on metallia.

Maatartuntamenetelmä on tavanomaisin ja nopein tapa asentaa verkkoaita. Asennustapana se on ympäristöystävällinen ja kustannustehokas vaihtoehto. Näiden lisäksi etuna on myös se, ettei routa pääse liikuttamaan maatartunnalla asennettua aitaa.  Aitavaurioiden korjaustoimenpiteet vauriotilanteissa sujuvat kohtuullisen helposti, kun kiinnitys on tehty maatartuntana.

Kun verkkoaitaa käytetään suojaamaan teollisuusrakennuksia tai hallitiloja, rakennetaan suoja-aita erityisen vankaksi. Aitamateriaali on metristä kahteen metriin korkeaa, sinkittyä teräsverkkoa ja tolpat painekyllästetyn puusijaan ovat materiaaliltaan alumiinia. Tolppien kiinnitys tehdään joko betonilla tai kalliotartunnalla.

MT-Aita Oy tarjoaa verkkoaitojen asennukset laadukkailla materiaaleilla ja parhaita työmenetelmiä käyttäen.

Pyydä tarjous

 

Panssariverkkoaita

Pitkäikäinen, monenlaiseen maastoon soveltuva ja kustannustehokas panssariverkkoaita on erinomainen valinta suojaamaan ja rajaamaan alueita. Sen käyttökohteet ovat varsin monipuoliset. Panssariverkkoaitaa käytetään esimerkiksi suojaamaan teollisuuskiinteistöjä ja halleja tai voimalaitoksia ja kallioleikkauksia. Perinteinen panssariverkkoaita on erinomainen ratkaisu myös kotipihan, koulujen ja liikuntapaikkojen rajaamiseen ja suojaamiseen.

Panssariverkkoaidan kiinnitys poikkeaa tavanomaisesta verkkoaidan kiinnityksestä, koska sen käyttökohteissa aidan kestävyys- ja suojausvaatimukset ovat yleensä varsin korkeat. Panssariaita kiinnitetään aidan tolppiin ruuveilla ja verkonkiinnikelevyillä. Reunalankoihin se kiinnitetään sinkilöitä apuna käyttäen. Lopuksi verkko kiristetään, jolloin aidasta saadaan jäykkä, tukeva ja luja.

MT- Aita Oy asentaa Suomen keliolosuhteita hyvin kestäviä ja taloudellisia panssariaitoja.

 

Pyydä tarjous

PORTIT JA PUOMIT

MT-Aita Oy asentaa myös portti- ja puomiratkaisuja piha-alueille ja kiinteistöihin. Portteja ja puomeja käytetään alueiden läpikulun ja liikkumisen valvontaan.

 

Porttiautomatiikan avulla liikennettä on helpompi valvoa ja säilyttää samalla liikenne sujuvana. Se on nopea ja luotettava apukeino isojen liikennemäärien valvonnassa.  Porttiautomatiikkaa käytetään eteenkin teollisuus-, satama- ja varastoalueiden valvontaan. Se soveltuu erinomaisesti myös taloyhtiöiden ja asuinkiinteistöjen käyttötarpeisiin.

 

MT-Aita Oy asentaa portti- ja puomiratkaisuja sekä tarjoaa toimivaa ja ajanmukaista porttiautomatiikkaa niin yksityistalouksille, taloyhtiöille kuin isompien alueiden kulunvalvontaan.

Pyydä tarjous Portti portti portti verkkoaita